Kleintje op de foto

06 11 49 14 89 info@kleintjeopdefoto.nl

Menu

Services

check our awesome services

Over Jessie

O

Fotograferen is voor mij een belangrijk element van ontspanning en het delen van geluk. Het is prachtig om te zien dat mensen geroerd raken door jouw foto's. In 2012 ben ik begonnen aan een 4 jarige HBO niveau fotografie opleiding. Inmiddels heb ik deze afgerond en ben ik dus professioneel fotografe.

Tijdens mijn opleiding werd ik gevraagd door een vriendin om foto's te maken van haar nichtje, als cadeau voor haar zus. De dankbaarheid, de warmte en het plezier wat die foto's opbrachten was overweldigend! Ik had nooit gedacht dat mensen zo blij kon zijn met de foto's die ik maakte. Door die dankbaarheid, van de ouders, merkte ik dat dat is wat ik graag doe, mensen blij maken met een mooi resultaat waar ze met een lach naar terug kunnen kijken.

Sinds een aantal jaar fotografeer ik veel pasgeboren kinderen, zwangerschappen, jonge kinderen en nieuwe gezinnen.
Mijn toekomst droom? Zo veel mogelijk gezinnen blij maken met mijn foto's, prachtige resultaten neer zetten en plezier hebben!

  • Vrouw
  • 27 jaar (1989)
  • Vaste relatie
  • Woonachtig te Utrecht
  • Gediplomeerd fotograaf
  • Veel nichtjes en neefjes
  • Vrolijk & gepassioneerd
  • Flexibel en gezellig

Gediplomeerd fotograaf

HBO fotografie afgerond

Passie voor het vak

Liefde voor iedere foto

Veel ervaring

Plezier en veiligheid staan bovenaan


Het kan zijn dat je meer over mij wilt weten of dat je graag eens kennis wil maken, stuur me dan vooral een bericht! Deze zal ik zo snel mogelijk beantwoorden.